Test av Bank Norwegian forbrukslån

[page_header type=”share” nav_style=”pills” bg_color=”rgb(83, 18, 18)” bg_overlay=”rgba(238, 0, 0, 0.81)”]

[section bg_color=”rgb(239, 239, 239)” padding=”15px” margin=”5px”]

[row style=”collapse” v_align=”middle” h_align=”center” padding=”0px 0px 0px 0px”]

[col span=”5″ span__sm=”6″ visibility=”hide-for-small” divider=”0″]

Spesielt anbefalt for

[/col]
[col span=”3″ span__sm=”6″ visibility=”hide-for-small”]

[/col]
[col span=”2″ span__sm=”6″ visibility=”hide-for-small” align=”center”]

Vurdering

[/col]

[/row]
[row v_align=”middle” h_align=”center”]

[col span=”2″ span__sm=”6″]

[ux_image id=”121″ width=”58″]

[/col]
[col span=”3″ span__sm=”6″]

• Beste forbrukslån
under 70 000
• Ingen termin-/etablerings-
gebyr under 70 000

[/col]
[col span=”3″ span__sm=”6″]

Aldersgrense: 23 år
Beløp: 10 000 – 350 000 kr
Løpetid: 1-5 år
Refinans: Inntil 15 år
Etablering: 0 – 950 kr

[/col]
[col span=”2″ span__sm=”6″ align=”center”]

[ux_image id=”19″ width=”80″]

[/col]

[/row]
[row]

[col span__sm=”12″]

[button text=”Søk nå” class=”skokni” size=”smaller” expand=”true”]

[/col]

[/row]

[/section]
[section]

[row]

[col span__sm=”12″]

Santander forbrukslån tilbyr et svært konkurransedyktig forbrukslån og refinansieringsalternativ. Forbrukslånet til Santander er best i vår test for lån under 70 000 kroner, og får alt i alt terningkast fem.

Ønsker du å refinansiere med forbrukslån fra Santander, er nedbetalingstiden på inntil 15 år. Ønsker du et ordinært forbrukslån, er nedbetalingstiden på inntil 5 år.

Forbrukslån fra Santander – best for små lån

Santander Consumer Bank er en gunstig tilbyder av forbrukslån i form av at de ikke krever verken etableringsgebyr eller termingebyr på lån inntil 70 000 kroner. Dette er med andre ord et av de mest gunstige lånebetingelsene du kan få på små lån.

For lån over 70 000 kroner påløper det termingebyr og etableringsgebyr. Disse er blant de høyeste i vår sammenligning, og trekker ned helhetsinntrykket veldig.

Forbrukslån uten sikkerhet med Santander

Santander Consumer Bank tilbyr lån uten sikkerhet. Dette innebærer at du ikke må stille sikkerhet i eiendeler som bolig, bil eller lignende for å få lån. Dette gjør lånet mindre risikofritt for deg, og utlåner jevner ut sin risiko med renter og gebyrer.

Det stilles heller ingen krav til hva du skal bruke lånet ditt på, så enten det er en langhelg i varmere strøk, ny flatskjerm eller oppussing av badet som står på agendaen er du fritt fram til å disponere lånet ditt som du selv ønsker. Vi råder deg dog til å ta en helhetsvurdering av dine behov før du forplikter deg til et forbrukslån. Du kan også refinansiere lånet ditt med forbrukslån fra Santander.

Refinansier med Santander forbukslån

Ønsker du å refinansiere gjeld med Santander, har du en tilgjengelig nedbetalingstid på inntil 15 år. Du får maksimalt like lang nedbetalingstid på det nye lånet som på de eksisterende lånet ditt. Har du flere, er det lånet med den lengste nedbetalingstiden som avgjør hvor mange år du kan betale ned ditt nye lån.

Refinansiering er en enkel måte å kvitte seg med usikret gjeld. Refinansiering er mest hensiktsmessig dersom du har flere lån, og gjerne lån med høy rente. Har du eksempelvis løpende gjeld på flere kredittkort i tillegg til et eller flere smålån, vil de fleste utregninger vise at du kan spare flere tusen kroner på å refinansiere eksisterende gjeld.

Hvilke krav stiller Santander?

Skal du få innvilget lån hos Santander må du innfri flere krav. Du må ha fylt 23 år, ha en fast årsinntekt på minimum 200 000 kroner og være fri for betalingsanmerkninger. Du må dessuten være i fast arbeid, motta uføretrygd eller alderspensjon, eventuelt være og ha vært selvstendig næringsdrivende i minst tre år.

Dersom alle kravene er på plass hos deg er det stor sannsynlighet for at du får innvilget lån hos Santander. Santander stiller som sagt ingen krav til hva pengene skal brukes på.

Forbrukslån med betalingsutsettelse og forsikring

Gjennom Santander har du mulighet til å innfri tre betalingsfrie måneder i løpet av 12 måneder så lenge du har hatt lån hos Santander i over 6 måneder. I disse månedene vil ikke terminbeløpet bli trukket, men beløpet samt renter legges til i lånesummen. Dette gir på sikt en noe lengre nedbetalingstid, men kan gi rom for økonomisk frihet i for eksempel feriemånedene eller i perioder hvor økonomien er trangere enn vanlig. For å få betalingsfri må du betale et gebyr på 245 kroner hver måned.

Du har også mulighet til å tegne betalingsforsikring på lånet hos Santander Consumer Bank. Denne forsikringen gir deg hjelp til å betjene lånet ved uførhet, arbeidsledighet, permittering eller dødsfall.

Det er uforpliktende å søke lån

Hva renten på lånet blir er det flere faktorer som avgjør. Det er først når Santander sender deg et lånetilbud etter at du har søkt at du får oversikt over den reelle effektive renten på lånet ditt.

Det er helt uforpliktende å søke. Derfor anbefaler vi at du søker på flere lån i vår test for å motta konkurransedyktige tilbud fra flere aktører, og til syvende og sist gå for det lånet som gir deg best betingelser.

Testen av Santander forbrukslån er utført av Dinero.no og er sist oppdatert .

Vår vurdering (Poengscore): 5 av mulige 6.

Her kan du lese hvordan karakteren for dette forbrukslånet er satt

 
 

Fordeler med Santander forbrukslån

  • Mulighet for lån uten sikkerhet
  • Inntil 5 års nedbetalingstid for ordinært lån
  • Inntil 15 års nedbetalingstid for refinansieringslån
  • Ingen etableringsgebyr for lån opptil kr 70 000 (kr 950 for lån over kr 70 000)
  • Ingen termingebyr for lån opptil kr 70 000 (kr 70 for lån over kr 70 000)
  • Umiddelbart svar på søknad
  • Betalingsforsikring inkludert
  • Lav minimumsrente (7,9 %)
  • Mulighet for en ekstra reserve (opptil 50 000 kroner utover lånebeløpet, men maks 350 000 kroner totalt)

Comment

[Fancy_Facebook_Comments]

[/col]

[/row]

[/section]